Werkgebied

Zoals gezegd zijn wij met ons aannemingsbedrijf Kozbouw gevestigd in Den Haag. Wanneer je een aannemer zoekt voor werkzaamheden in Den Haag dan kun je ons uiteraard inschakelen, maar onze werkgebied is veel groter dan Den Haag alleen.

Niet alleen in de omgeving en naastgelegen gemeenten, zoals Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Scheveningen zijn wij inzetbaar voor allerlei soorten klussen in en rondom huis, want wij zijn flexibel en dus ook (ver) daarbuiten kun je ons voor benaderen.

Onze specialiteiten zijn woningonderhoud, totale verbouwingen, renovaties, aanbouw en uitbouw, dakkapellen, isoleren, stucwerk, schilderwerk, timmerwerk, loodgieterwerk, elektra, badkamer of toilet plaatsen/vernieuwen, staalconstructies plaatsen en nog veel meer.

Wanneer je op zoek bent naar de volgende kernwoorden, dan bij je bij Kozbouw aan het juiste adres:

Aannemer Den Haag

Aannemer Archipel

Aannemer Leidschendam 

Aannemer Voorburg

Aannemer Rijswijk

Aannemer Delft

Aannemer Schiedam

Aannemer Wassenaar

Aannemer Scheveningen

Aannemer Oegstgeest

Aannemer Leiden

Aannemer Rotterdam

Aannemer Zoetermeer

Schilderwerk Leidschendam - Voorburg

Schilderwerk Den Haag

Indien je gemeente hierboven niet staat vermeld, geen probleem, dien je aanvraag in of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben tenslotte met Kozbouw aannemer ook diverse verbouwingen gerealiseerd in Amsterdam, Hoofddorp, Apeldoorn en Zeist. Alles is dus  mogelijk!