Aannemer Den Haag

Op zoek naar een betrouwbare aannemer in Den Haag?

Voor al je verbouwingen, Kozbouw staat voor je klaar!

Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer? Heb je plannen voor een verbouwing, bijvoorbeeld het realiseren van een uitbouw, totaalrenovatie of het vernieuwen van je badkamer? Of heb je plannen voor het realiseren van een 2e badkamer, het realiseren van een dakopbouw, of behoefte aan professioneel schilder- en stucwerk? Zoek niet verder! Kozbouw is je ervaren aannemer in Den Haag en omgeving, met jarenlange expertise in diverse bouw- en renovatieprojecten. Met 35 man in dienst kunnen we in de meeste gevallen snel starten met jouw project en hoef je dus niet lang te wachten. Wij zijn als aannemer zelf ook in Den Haag gevestigd en zijn je dus graag van dienst.

aannemer verbouwing den haag

Waarom is Kozbouw als aannemer de juiste keuze als je in Den Haag woont?

 1. Totaalrenovaties van woonhuizen: Kozbouw heeft zich gespecialiseerd in totaalrenovaties van woonhuizen in Den Haag. Of het nu gaat om een complete make-over van je woning of het aanpassen van specifieke ruimtes of kamers, ons team van deskundige vakmensen staat voor je klaar om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

 2. Vernieuwen van je badkamer: Is je badkamer toe aan een grondige renovatie? Kozbouw zorgt voor een professionele en efficiënte vernieuwing van jouw badkamer, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke stijlvoorkeuren en praktische behoeften.

 3. Realiseren van een uitbouw: Heb je behoefte aan extra ruimte in jouw woning? Onze experts kunnen een uitbouw realiseren die naadloos aansluit op de bestaande architectuur van jouw huis, waardoor je meer leefruimte en comfort krijgt.

 4. Schilderwerk: Voor hoogwaardig schilderwerk ben je bij Kozbouw aan het juiste adres. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, onze vakkundige schilders zorgen voor een perfecte afwerking, waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt.

 5. Stucwerk: Strak en professioneel stucwerk is essentieel voor een fraaie afwerking van je interieur. Onze stukadoors leveren vakmanschap en precisie, waardoor jouw muren en plafonds er weer als nieuw uitzien.

Vele jaren ervaring als aannemer in Den Haag en omgeving

Kozbouw is als aannemer al vele jaren actief in Den Haag en omgeving. Dankzij onze lokale ervaring begrijpen we de unieke stijl en bouwkundige kenmerken van de huizen en woningen in Den Haag. Onze kennis stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij de architectuur en sfeer van je woning.

Betrouwbaarheid en klanttevredenheid

Bij Kozbouw hechten we grote waarde aan betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We werken nauw samen met onze klanten tijdens het hele proces, van het bespreken van ideeën en het maken van een gedetailleerd plan tot de uitvoering en oplevering van het project. Ons team zorgt voor een transparante communicatie en houdt zich altijd aan de afgesproken deadlines en budgetten. Vraag gerust naar referenties van woningen in Den Haag waar we eerder een uitbouw hebben gemaakt of bijvoorbeeld een badkamer hebben vernieuwd. We zijn zelf gevestigd in Den Haag en kunnen in de meeste gevallen binnen enkele dagen al langs komen bij je in Den Haag om jouw project te bespreken. 

aannemer den haag kozbouw

Waarom kiezen voor Kozbouw als aannemer als je in Den Haag woont?

 • Ruime ervaring in totaalrenovaties van woonhuizen
 • Gespecialiseerd in badkamerrenovaties, uitbouw, schilderwerk en stucwerk
 • Lokale expertise in Den Haag en omgeving
 • Betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan voorop
 • Geen wachttijd
 • Scherpe tarieven

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer in Den Haag voor je verbouwingsproject? Kozbouw staat voor je klaar met een team van ervaren vakmensen om jouw droomwoning te realiseren en jouw klus te klaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we je bouwplannen kunnen verwezenlijken.