Tegelzetter

Ben je op zoek naar een nette, professionele en betaalbare tegelzetter in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen. Rijswijk of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juist adres. We hebben een aantal zeer ervaren en professionele tegelzetters in dienst die je kunnen helpen om je badkamer, toilet of tegelvloer te laten betegelen. 

Tegelzetter voor je badkamer of toilet?

Of het nu gaat voor een complete renovatie van je badkamer of toilet, of alleen omdat je op zoek bent naar een tegelzetter voor het plaatsen van vloertegels of wandtegels? Bij beide kunnen we je helpen. Een complete renovatie van je badkamer of toilet hebben we heel vaak mogen uitvoeren in Leidschendam-Voorburg en omgeving. Ook worden we vaak gevraagd door tegelspeciaalzaken of we tegelzetters kunnen leveren. Bij nieuwbouwprojecten bijvoorbeeld waar badkamers en toiletten voor het eerst betegeld moeten worden. Maar ook bij renovaties van badkamers komt het voor dat we alleen onze tegelzetters inzetten. Omdat we een aantal tegelzetters in dienst hebben, kunnen we vaak al op korte termijn voor je aan de slag. Dus heb je haast of spoed en zoek je een tegelzetter? Bel of mail ons gerust.

tegelzetter badkamer toilet leidschendam voorburg

Tegelzetter voor je vloer of wand?

Ook voor het laten betegelen van je vloer of wand kun je bij ons terecht. Een vloer met of zonder vloerverwarming, wel of niet ge-egaliseerd, we kunnen met alle vloeren uit de voeten. Uiteraard kunnen we je helpen met alleen het betegelen, maar ook met het leggen van vleorverwarming, het storten van een cementvloer en het egaliseren.

tegelzetter leidschendam-voorburg

tegelzetter voorburg