Schilderwerk

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Voorburg of omgeving?

Wil je je binnenschilderwerk of buitenschilderwerk laten doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kozbouw is ontstaan door de samenvoeging van het bouwbedrijf van Mariusz en het schildersbedrijf van Agatha. Kortom, we zijn gespecialiseerd in schilderswerk.

Op zoek naar een binnenschilder in Voorburg?

Woon je in Voorburg of omgeving, dan is het door ons laten verzorgen van je binnenschilderwerk geen enkel probleem. Vaak kunnen we op korte termijn al bij je aan de slag. Of het nu gaat om houten kozijnen en deuren, muren of plafonds. In meerdere kleuren of alleen even een fris witte sausbeurt. Hoe klein of groot je schilderklus ook is, we helpen je er graag bij. 

Wil je het schilderwerk combineren met het laten stuccen van je muren? We hebben een aantal zeer ervaren stukadoors in dienst. Dus voor zowel zeer strak en glad stucwerk als net schilderwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je de behoefte om een recent door ons afgerond project te bekijken, neem gerust even contact met ons op. We durven zelf te zeggen dat we een van de betere stukadoors zijn van Voorburg en omgeving!

Op zoek naar een buitenschilder in Voorburg?

Ook voor het laten schilderen van de buitenkant van je huis of appartement ben je bij ons aan het juiste adres. In de meeste gevallen is een rolsteiger voldoende, maar voor moeilijker bereikbare plekken is het voor ons ook geen probleem om bijvoorbeeld een hoogwerker te gebruiken. Dus het laten schilderen van de dakkappel(en), de dakgoot en alle kozijnen is voor ons geen enkel probleem en doen we graag. Dus ook voor het buitenschilderwerk ben je bij ons aan het juiste adres. 

schilderwerk binnen voorburg