Aannemer Leidschendam - Voorburg

Op zoek naar een aannemer in de gemeente Leidschendam-Voorburg?

Woon je in Leidschendam of Voorburg en ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare aannemer? Dan ben je bij ons, bij Kozbouw, aan het juiste adres. Met een team van 35 vakmannen kunnen we snel van start, we hebben geen lange wachttijden, en kunnen we snel beginnen met de realisatie van bijvoorbeeld een uitbouw, aanbouw, renovatie van je badkamer of andere klus.

Vele jaren ervaring met verbouwingen in Leidschendam-Voorburg e.o.

We hebben inmiddels al veel verbouwingen en renovaties gedaan in en rondom de gemeente Leidschendam-Voorburg. Dus wil je op korte termijn je badkamer verbouwen, je zolder aanpakken, een dakkapel plaatsen of bijvoorbeeld je keuken verbouwen van je woning in Leidschendam? Dan ben je bij Kozbouw aan het juiste adres. We werken veel samen met erkende constructeurs, dus een doorbraak van een draagmuur met een stalen draagconstructie behoort tot de mogelijkheden. Maar ook een kleiner project als het vernieuwen van het toilet, het isoleren van je zolder of het renoveren van een badkamer zien we als een uitdaging.

aannemer voorburg

Onze diensten als aannemer in Leidschendam - Voorburg

 • Uitbouw
 • Renovatie
 • Isolatie
 • Airco's en zonnepanelen
 • Verbouwing badkamer / toilet
 • Vervangen kozijnen
 • Schilderwerk (binnen / buiten)
 • Timmerwerk
 • Elektra
 • Stukadoor
 • Loodgieter
 • Metselaar

Waarom kiezen voor Kozbouw als aannemer in Leidschendam-Voorburg?

Het kiezen van de juiste aannemer voor je bouwproject is een belangrijke beslissing die de uiteindelijke kwaliteit en het succes van je project sterk zal beïnvloeden. Eén van de meest betrouwbare namen in de bouwsector in Leidschendam-Voorburg en omstreken is Kozbouw! Hier zijn enkele redenen waarom je voor Kozbouw zou moeten kiezen als je in Leidschendam woont:

 1. Ervaring en Expertise: Kozbouw heeft jarenlange ervaring met verbouwingen in Leidschendam en regio. Deze ervaring heeft geleid tot diepgaande kennis en expertise in verschillende soorten bouwprojecten, variërend van renovaties en verbouwingen tot kleinere klussen. Met Kozbouw weet je zeker dat je in goede handen bent.

 2. Lokale kennis: als lokale aannemer begrijpt Kozbouw de specifieke behoeften en vereisten van de Leidschendamse gemeenschap. We zijn op de hoogte van lokale bouwvoorschriften en hebben sterke relaties opgebouwd met leveranciers en onderaannemers in de regio. Dit zorgt voor een vlotte en efficiënte bouwervaring.

 3. Kwaliteit staat voorop: Bij Kozbouw staat kwaliteit hoog in het vaandel. We streven ernaar om aan de hoogste normen te voldoen en leveren vakmanschap. 

 4. Klantgerichtheid: klanttevredenheid staat centraal bij Kozbouw. We luisteren naar de wensen van onze klanten, werken nauw met hen samen tijdens het hele project en zorgen ervoor dat de verwachtingen worden overtroffen. Je wordt betrokken bij elke stap van het proces, van planning tot voltooiing.

 5. Diverse diensten: Kozbouw biedt een breed scala aan diensten, waaronder renovaties, nieuwbouw, dakreparaties, gevelbekleding, tuin renovatie en nog veel meer. Of je nu een klein project hebt of een grootschalige bouwopdracht, we hebben de capaciteit en de vaardigheden om aan al je behoeften te voldoen.

 6. Transparante prijzen: bij Kozbouw kun je rekenen op eerlijke en transparante prijzen. We bieden gedetailleerde offertes en houden zich aan het overeengekomen budget. Geen verrassingen achteraf, alleen duidelijke communicatie en eerlijke prijzen.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare aannemer in Leidschendam met een sterke staat van dienst, lokale kennis, toewijding aan kwaliteit, en een klantgerichte benadering, dan zijn we de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor jouw project in Leidschendam.