Timmerwerk

Een goede timmerman is goud waard, zegt men, en dat is ook zo. Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat wij een aantal zeer ervaren timmermannen in dienst hebben die uitstekend timmerwerk leveren. Deze koesteren wij ook, aangezien een aannemer niet kan zonder timmerman.

Bij eigenlijk alle klussen die wij als aannemer verrichten, komt er één van onze timmermannen aan te pas. Bij het schilderwerk vervangt de timmerman het kozijn of repareert een rot deel in bijvoorbeeld de schutting. Het aftimmeren van een toilet ter voorbereiding op de tegelzetter doet de timmerman, maar ook de uitbouw of een staalconstructie wordt voorbereid en/of afgewerkt door onze timmerman(nen).

Omdat Kozbouw een totaal aannemer is, kun je ons voor allerlei soorten timmerwerk klussen benaderen. Het werkgebied van onze timmermannen is ook ruim, of het nou gaat om timmerwerk in Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Scheveningen of Leiden, overleg met ons voor de mogelijkheden.

Kasten op maat

Ben je op zoek naar echt vakmanschap voor een kast op maat? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

kast op maat laten maken voorburg

kast op maat voorburg