Werkgebied Kozbouw

Zoals gezegd zijn wij met ons aannemingsbedrijf Kozbouw gevestigd in Den Haag. Wanneer je een aannemer zoekt voor werkzaamheden in Den Haag dan kun je ons uiteraard inschakelen, maar onze werkgebied is veel groter dan Den Haag alleen.

Niet alleen in de omgeving en naastgelegen gemeenten, zoals Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Scheveningen zijn wij inzetbaar voor allerlei soorten klussen in en rondom huis, want wij zijn flexibel en dus ook (ver) daarbuiten kun je ons voor benaderen.

Onze specialiteiten zijn woningonderhoud, totale verbouwingen, renovaties, aanbouw en uitbouw, dakkapellen, isoleren, stucwerk, schilderwerk, timmerwerk, loodgieterwerk, elektra, badkamer of toilet plaatsen/vernieuwen, staalconstructies plaatsen en nog veel meer.

Wanneer je op zoek bent naar een aannemer in de volgende stede, dan bij je bij Kozbouw aan het juiste adres, hoewel we landelijk in overleg inzetbaar zijn.

Aannemer Archipel

Aannemer Delft

Aannemer Den Haag Zuid

Aannemer Leiden

Aannemer Leiderdorp

Aannemer Leidschendam 

Aannemer Oegstgeest

Aannemer Rijswijk

Aannemer Rotterdam

Aannemer Schiedam

Aannemer Scheveningen

Aannemer Voorburg

Aannemer Voorschoten

Aannemer Wassenaar

Aannemer Zoetermeer

Schilderwerk Leidschendam - Voorburg

Schilderwerk Den Haag

Indien je gemeente hierboven niet staat vermeld, geen probleem, dien je aanvraag in of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben tenslotte met Kozbouw aannemer ook diverse verbouwingen gerealiseerd in Amsterdam, Hoofddorp, Apeldoorn en Zeist. Alles is dus  mogelijk!