Loodgieter

Op zoek naar een loodgieter in Leidschendam - Voorburg, Den Haag, Delft en omgeving?

Met Koz bouw voeren we alle gerelateerde loodgieter werkzaamheden uit. Of het nou gaat om het vervangen van een dak(rand), voorbereiden van waterleidingen en afvoeren voor een nieuw te plaatsen toilet of het omleggen van alle leidingen omdat de badkamer naar een andere ruimte wordt verplaatst. Alle werkzaamheden verrichten wij.

Onder loodgieter werkzaamheden wordt eigenlijk alles verstaan wat met water, gas, riool, ventilatie of verwarming te maken heeft. Van het repareren van een lekkende (gas)kraan tot de aanleg en het onderhoud van rioleringen. 

loodgieter voorburg en omgeving

Wij werken met de beste materialen en nieuwste technieken waardoor we in staat zijn om alles perfect uit te voeren. Denk ook aan het voorbereiden van het loodgieterswerk ten behoeve van een nieuwe keuken. Uiteraard in nauwe samenwerking met onze elektriciens die de stroomvoorzieningen aanleggen. Op deze manier hebben we al honderden keuken voorbereid waarna de keukenleverancier snel en eenvoudig de keuken kan plaatsen. 

Onze loodgieters zijn specialisten en dat is gezien de werkzaamheden ook noodzakelijk. 

Het belang van een goede loodgieter

Wanneer je aan een loodgieter denkt, denken de meeste mensen aan het ontstoppen van bijvoorbeeld het doucheputje of het toilet. Maar dit is slechts één van de vele taken van een professionele loodgieter. Zo worden loodgieters bijvoorbeeld ingeschakeld bij nieuwbouw huizen om de waterleidingen te leggen. Ze hebben verstand van alles wat te maken heeft met water. Denk bijvoorbeeld aan de rioleringen, het sanitair en de afvoer. Maar ook de verwarmingsinstallatie kan vallen onder het werk van een loodgieter. Het is dus goed om je even te verdiepen in alle taken van een loodgieter. Want hij kan véél meer dan alleen het oplossen van een ontstopping.

Voor onze vaste klanten

Gezien het feit dat een kapotte waterleiding snel hersteld dient te worden en een er bij kapotte afvoer ook direct actie dient te worden ondernomen, voeren we met Koz bouw voor vaste klanten spoedreparaties uit. Eén belletje naar ons en wij komen in actie om het probleem te verhelpen. 

De bronafbeelding bekijken

De bronafbeelding bekijken