Badkamer verbouwen

Op zoek naar een aannemer in Leidschendam-Voorburg voor het verbouwen, vernieuwen of renoveren van je badkamer?

Is je badkamer gedateerd en wil je je badkamer vernieuwen of renoveren? Wij hebben inmiddels heel veel mooie badkamers verbouwd in Voorburg en omgeving. Of het nu gaat om het volledig slopen van de huidige badkamer, afvoeren van de materialen, loodgieterswerk, vervangen van elektra in de badkamer, het zetten van tegels en het installeren van nieuw sanitair? Wij hebben inmiddels vele tientallen badkamers in de regio Den Haag mogen verbouwen en verzorgen de gehele verbouwing van je badkamer van A tot Z.

Hoe gaan we te werk bij het verbouwen van een badkamer?

Uiteraard komen we eerst langs om alle wensen te bespreken. Op basis van dat gesprek maken we een eerste offerte voor de verbouwing. Daarin spreken we af of je bijvoorbeeld zelf het sanitair koopt of dat wij dat moeten doen. Op basis van je wensen krijg je een offerte inclusief de kosten voor materialen, het slopen en afvoeren van het materiaal van je oude badkamer en uiteraard alle uren aan arbeid. Ook geven we aan wanneer we kunnen beginnen en hoe lang de verbouwing ongeveer gaat duren. Voor het renoveren van een badkamer moet je rekening houden met een verbouwing van ongeveer 2 tot 3 weken. Dat kan ook korter maar is vaak afhankelijk van de specifieke wensen. Afhankelijk van de duur van de renovatie van je badkamer kunnen we eventueel ook een tijdelijke douche-installatie verzorgen zodat je gedurende de verbouwing wel kunt blijven douchen.

Veel ervaring met het verbouwen van badkamers in Leidschendam-Voorburg

We hebben inmiddels enkele tientallen badkamers mogen verbouwen hier in de regio. Als onderdeel van een grote renovatie of nieuwbouw, maar zeker ook als losse of aparte verbouwing. Of het nu gaat om een regendouche in combinatie met een inloopdouche, het zetten van tegels op een wand in de douche of een inbouwtoilet en mechanische ventilatie. Ook advies over en installatie van een CV-ketel kunnen we verzorgen.

Je ontvangt een complete offerte voor je badkamer.

We leveren altijd een uitgebreide offerte op maat. Waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Dat kan met een vaste prijs of op uurbasis, dat kunnen we in overleg met elkaar afspreken.

Enkele recente projecten van badkamer verbouwingen in Voorburg en omgeving

badkamer verbouwen aannemer voorburg

badkamer renovatie voorburg

badkamer verbouwen aannemer voorburg

badkamer verbouwen aannemer voorburg

badkamer verbouwen aannemer voorburg

badkamer verbouwen aannemer voorburg

badkamer verbouwen aannemer voorburg