Over ons

Zoals gezegd zijn wij, Agata Markiewicz en Mariusz Kozlowski, 5 jaar geleden begonnen met de samenvoeging van onze gespecialiseerde bedrijven. Dit heeft gezorgd voor één groter aanneembedrijf en groei. Dit nadat we al vele jaren samenwerkten aan gezamenlijke verbouwingen, renovaties en projecten. Mijn man en ik (Agata) hadden een schilders- en stukadoorsbedrijf, terwijl Mariusz zich bezighield met complete verbouwingen, elektra en loodgieterswerk. 

aannemer voorburg den-haag

We hebben elkaar ongeveer 8 jaar geleden in een bouwgroothandel ontmoet, waar we tot op de dag van vandaag nog steeds onze inkopen doen. Vanwege onze jarenlange trouw krijgen we interessante kortingen waar jij als klant ook van profiteert. Door de fusie van onze bedrijven konden we onze klanten nog meer tevreden stellen en kregen we meer mogelijkheden om ons professioneel te ontplooien.

Ons bedrijf - dat bestaat uit 35 vakmannen - houdt zich bezig met algehele renovaties, vervangen van elektra, doen allerhande loodgieterswerk, verbouwen badkamers, leggen vloerverwarming aan, plaatsen muren, doen stucwerk, schilderwerk en verbouwen huizen. Eigenlijk is er niets in de bouw dat wij niet doen. Wij staan met Koz bouw voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid!
Wat ons drijft is dat we graag mensen blij maken met hun nieuwe of verbouwde woning. Of dat nu een complete jaren 30-woning is in het oude gedeelte van Voorburg of een appartement in Leidschendam of Den Haag. Kortom, we maken graag mensen blij. 

We denken graag mee in slimme, betaalbare oplossingen en geven advies op diverse bouwgerelateerde gebieden. Ook helpen we bij het inkopen van materialen en geven graag advies over waar wat te koop is voor een goede prijs. Kortom, ook tijdens het proces denken we graag met je mee.
We hebben plezier in ons werk en we zorgen voor het welzijn van onze gemeenschappelijke klanten. 

Benieuwd naar onze beschikbaarheid of wil je meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!